Lid worden

Drie keer gratis meedoen
Meiden vanaf 7 jaar die belangstelling hebben voor Scouting kunnen gratis en geheel vrijblijvend drie opkomsten met een leeftijdsgroep meedoen. Als ze het na drie opkomsten leuk vinden en er zijn verder geen bijzonderheden dan moeten ze definitief beslissen of ze lid willen worden.
Meer informatie over onze groep op de pagina groepsinfo.

Inschrijfformulier
Door het indienen van een ingevuld en door een ouder/verzorger ondertekend inschrijvingsformulier wordt een kind lid van de Lutem. Wij zorgen er dan weer voor dat de meiden ingeschreven staan bij Scouting Nederland. Vanaf het moment van inschrijven is lidmaatschapsgeld verschuldigd.

Het inschrijvingsformulier is verkrijgbaar bij de leiding van de speltakken of download hier het Inschrijfformulier_Lutem.
Het formulier kan worden ingeleverd bij de speltakleiding. Mocht het lid stoppen bij de Lutem dan is een schriftelijke uitschrijving ook weer nodig.

LidmaatschapsgeldOp het Veerse Meer
De hoogte van de kosten voor het lidmaatschap (contributie) wisselt per speltak. Het geld dient per kwartaal overgemaakt te worden (1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober). Wordt een kind in het midden van een kwartaal lid, dan worden de kosten vanaf dat moment berekend. De contributieafdracht aan  Scouting Nederland is hierbij inbegrepen.

Kosten
Dolfijnen:  € 25  per kwartaal
Zeeverkenners: € 35 per kwartaal
Wilde Vaart: € 35 per kwartaal

Naast het lidmaatschapsgeld komen er nog een aantal andere kosten bij. Aanschaf van een uniform (das en blouse), Zomerkamp, Pinksterkamp (Zeeuws Water Kamp) en soms thema-opkomsten (Halloween).

Het Jeugdsportfonds
Voor kinderen die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging, is het ook mogelijk om via het sportfonds lid te worden van scouting.
Meer info op www.jeugdsportfonds.nl

Meer weten? Neem contact met ons op.