Lidmaatschap

Keertje komen kijken?
Meiden vanaf 7 jaar zijn welkom om een keertje te komen kijken bij ons. Je kunt dan drie opkomsten gratis meedoen met de leeftijdsgroep die bij jouw past. Na drie opkomsten moet je besluiten of je wel of niet bij de Lutem wilt. Voor bijzonderheden en vragen kun je altijd terecht bij de leiding.

Bekijk hier onze opkomsten!

Lidmaatschapsgeld
De hoogte van de kosten voor het lidmaatschap (contributie) wisselt per speltak. Het geld dient per kwartaal overgemaakt te worden (1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober). Wordt een kind in het midden van een kwartaal lid, dan worden de kosten vanaf dat moment berekend. De contributieafdracht aan Scouting Nederland is hierbij inbegrepen.
Kosten
– Dolfijnen: € 25 per kwartaal
– Zeeverkenners: € 35 per kwartaal
– Wilde Vaart: € 35 per kwartaal

Naast het lidmaatschapsgeld komen er nog een aantal andere kosten bij. Aanschaf van een uniform (das en blouse), Zomerkamp, Pinksterkamp (Zewaka, Zeeuws Water Kamp) en soms thema-opkomsten (Halloween).

Inschrijfformulier
Als een inschrijfformulier ingevuld en door een ouder/verzorger ondertekend is, wordt een kind lid van de Lutem. Wij zorgen er dan weer voor dat de meiden ingeschreven staan bij Scouting Nederland. Vanaf het moment van inschrijven is lidmaatschapsgeld verschuldigd.

Het inschrijvingsformulier kun je krijgen bij de leiding van de speltakken of je kunt het hier downloaden. Het formulier kan worden ingeleverd bij de speltakleiding. Mocht je stoppen bij de Lutem dan is er een schriftelijke uitschrijving nodig.

Het Jeugdsportfonds
Voor kinderen die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging, is het ook mogelijk om via het sportfonds lid te worden van scouting. Hierover kun je meer informatie vinden op deze pagina.

Meer weten of een dagje komen kijken? Neem dan contact met ons op via info@lutem.nl!