Leiding ( v.a. 18 jr. )

Zonder onze vrijwilligers zouden we niet elke zaterdag super tof programma neer kunnen zetten voor onze meiden. Lijkt het jou leuk om een gezellige groep meiden op zaterdag te begeleiden: samen spelletjes doen, knutselen en veel lol hebben? Kom dan bij ons vrijwilligerswerk doen!

Scouting Lutemgroep Middelburg is op zoek naar leiding!
We zoeken:

  • Vrijwilligers voor de Dolfijnen (7-11jr): je bent enthousiast, houdt van spelletjes doen en van de buitenlucht. Bij ons leer je veel over groepen begeleiden, uitleg geven aan kinderen, spelletjes voorbereiden en omgaan met kinderen in een gezellige sfeer.
  • Vrijwilligers voor de Zeeverkenners (11-16 jr): je bent enthousiast, houdt van spelletjes doen en zeilen. Bent in bezit van een zeildiploma of wilt graag leren zeilen. Daarnaast vindt je het leuk om meiden uit te dagen met leuke spellen op en rond het water.
  • Vrijwilligers voor de Wilde Vaart (16-18 jr): je bent enthousiast, houdt van zeilen en vindt het leuk om meiden te begeleiden in het maken van hun eigen programma. 

Wat doe je als leiding?
Je bedenkt en organiseert samen met je medeleiding de activiteiten voor kinderen in de subgroep (speltak) waar jij het leidingteam gaat versterken. Hier kun je al je energie en creativiteit in kwijt!

Maatschappelijke stage
Het is ook mogelijk jouw maatschappelijke stage bij ons te doen, we zijn namelijk een erkend leerbedrijf.

Wat we van je verwachten

  • Leeftijd vanaf 16 jaar (maatschappelijke stage vanaf 14 jaar).
  • Bereidheid om een (deel van de) zaterdag en een deel van de rest van week aan scouting te besteden.
  • Een scoutingachtergrond is niet noodzakelijk, maar is wel handig.
  • Een VOG.

Geinteresseerd?
Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@lutem.nl!