Inschrijven

Drie keer gratis meedoen
Meiden vanaf 7 jaar zijn welkom om een keertje te komen kijken bij ons. Je kunt dan drie opkomsten gratis meedoen met de leeftijdsgroep die bij jouw past. Na drie opkomsten moet je besluiten of je wel of niet bij de Lutem wilt. Voor bijzonderheden en vragen kun je altijd terecht bij de leiding.

Bekijk hier onze opkomsten!

Inschrijfformulier

Als een inschrijfformulier ingevuld en door een ouder/verzorger ondertekend is, wordt een kind lid van de Lutem. Wij zorgen er dan weer voor dat de meiden ingeschreven staan bij Scouting Nederland. Vanaf het moment van inschrijven is lidmaatschapsgeld verschuldigd.

Het inschrijfformulier kun je krijgen bij de leiding van de speltakken of je kunt het hier downloaden. Het formulier kan worden ingeleverd bij de speltakleiding of gemaild naar de ledenadministratie. Je kan je ook hier online inschrijven. Mocht je stoppen bij de Lutem dan is er een schriftelijke uitschrijving nodig.

Het Jeugdsportfonds

Als je niet genoeg geld hebt voor de contributie kan het Jeugdfonds misschien helpen. Hierover kun je meer informatie vinden op deze pagina.

Meer weten of een dagje komen kijken? Neem dan contact met ons op via info@lutem.nl!