Leiding worden

Zonder onze vrijwilligers zouden we niet elke zaterdag super tof programma neer kunnen zetten voor onze meiden. Lijkt het jou leuk om een gezellige groep meiden op zaterdag te begeleiden: samen spelletjes doen, knutselen en veel lol hebben? Kom dan bij ons vrijwilligerswerk doen!

Je kunt op een aantal manieren leiding worden. De meeste dames worden na hun tijd bij de Wiva leiding. Ze zijn dan 18 jaar en zijn toe aan een extra uitdaging binnen de Lutem. Ook zijn er best een aantal Wiva leden die voor hun eigen opkomst helpen bij de Dolfijnen. Ten slotte kun je ook als je niet bij de Lutem of helemaal niet op scouting hebt gezeten leiding worden bij onze groep, dit kan in de vorm van een maatschappelijke stage (we zijn een erkend leerbedrijf), of als reguliere leiding.

Onze leiding worden opgeleid door een traject van Scouting Nederland, dit heet Scouting Academy. Iedereen is bezig met zichzelf ontwikkelen en de praktijkbegeleider helpt hierbij. Daarnaast is er per leidingteam er altijd een teamleider die het overzicht houdt.

Geinteresseerd?
De huidige vacatures kun je hier vinden. Heb je verder nog vragen? neem dan contact met ons op via info@lutem.nl!